torstai 23. maaliskuuta 2017

Diettiviikko nro 1.

#26weeksout

Semmottiis. Maanantaina alko dietti ja makrojakaumakin muuttui sen mukaiseksi. Hiilareita napsastiin pois kaikilta muilta päiviltä melko paljon, PAITSI lauantailta, joka on ainakin toistaiseksi tankkauspäivä joka ikinen viikko. Ja valkku totesi näiden hiilaripäivien jatkuvan ihan dietin vikoille viikoille asti, joten lets see, miten kroppa reagoi. Ainaki jäätävä soijjandeerus on taattu seuraavalle päivälle.

Kehitys on ollut ihan huimaa. Välillä on oikeesti TOSI turhautunut fiilis, kun tuntuu, ettei siinä peilikuvassa ole tapahtunut minkäänlaista muutosta. Mutta kun kaivat ne kesäiset "pullistelukuvat" esille ja rupeat vertaamaan, niin onhan sitä pihviä siihen pirkkoon tarttunut ihan mukavasti.

Oon jostain syystä tykästyny tähän selän tahkoomiseen.
Heinäkuu-Helmikuu
Myös olkapäiden reenaaminen on parasta ikinä.

Selän ja olkapäiden reenaamisesta nautin eniten ja sen kyllä huomaa. Jalat saisi turvota vielä, mutta kyllä mä hartaasti uskon siihen, että ne pulpahtaa vielä. Uudessa reeniohjelmassa kintut saa kyytiä vain kerran viikossa, mutta kehonhuolto on se juttu, jolla uskon niiden nousevan kukoistukseen. 

 


Poseerausharkoissakin on käyty ahkerasti Töölössä ja rupeaa pikkuhiljaa sujumaan sekin. Se on karu fakta, että monta hyvää sijaa hävitään älyttömän loistavalla kunnolla vain siksi, ettei osata esiintyä. Asiat joihin kannattaa panostaa on hyvä kisaväri, esiintyminen ja meikki. Vaikka olisi kuinka paljon ylimääräistä rahaa laittaa bikineihin, niin ei niitä kisoja kyllä sillä swarowskin kimalluksella voiteta.

Tästä lähdetään kuorimaan. Aloituspaino 73kg

Kuukauden päästä olisi sitten kesälomakin käsillä ja pääsen viettämään sitä Kyproksen lämpöön susilaumani luokse. Olen Wolf Diversilla töissä siis neljä viikkoa. Koutsi lähtee messiin pitämään reenejä. Tiätteks miten siistiä se sitten on?! :D Ihan huippua! Lisäksi pitäisi irtisanoa tämän kämpän vuokrasoppari ja ruveta metsästämään uutta lukaalia, niin että pääsisin heti kesäloman jälkeen kantamaan tavaroita uuteen kotiin. Alkaa pikkuhiljaa käymään ahtaaksi tää yksiö ja kun nuo naapuritkaan ei ole aivan parhaimmasta päästä. 

Ei muuta kun nautiskellaan keväästä ja kiristelystä.

- Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti