lauantai 7. tammikuuta 2017

Oi offia.

Vielä olisi 2kk offia jäljellä. Valmentajalta saatiin uutta treeniohjelmaa ja ruokakippoon saa taas laittaa vähän enemmän tavaraa. Katsotaan jos sitä paitaa saisi vielä hieman kiristettyä ennen kisapreppiä. Voima olkoon kanssani niinkuin Maija totesi. 110 lasissa eteenpäin ja katsotaan mitä saadaan aikaan.

Treeniohjelma muuttui melko radikaalisti. 6 kertaa punttia viikossa. Melko vähän raskaita perussarjoja. Lähinnä kivenkovaa pumppia ja poltetta lihaksiin. Klustereita ja muscleroundia. Jalkoja tuutataan huisit kolme kertaa viikoon, joten jos nyt ei lähde kasvamaan, niin voimme syyttää vaikka huonoja geenejä.

Treenijako uudella ohjelmalla
Ma: selkä, kädet ja ulkokiertäjät
Ti: Reidet, pohkeet, olkapäät ja rinta
Ke: Selkä ja kädet
To: Reidet, pohkeet ja vatsat
Pe: Selkä, olkapäät, rinta ja ulkokiertäjät
La: Reidet, pohkeet ja vatsat

Kisalisenssikin pitäisi tässä kuussa maksaa ja kirjoittaa antidoping-sopimus. Yhteistyökumppaneitakin pitäisi vissiin ruveta pikkuhiljaa onkimaan jostain. Kisabikinien suunnittelu on maaliskuun alussa, jolloin olisi tarkoitus aloitella diettiä. Kohta on toukokuu ja kesäloma. Sitten ollaankin jo syksyssä ja kisat kolkuttelee ovea. Kävin tänään myös höpöttelemässä valkun kanssa ja joristiin varmaan 3 tuntia. Oli oikein mahtavaa, kun ehdittiin ajan kanssa käymään uusi saliohjelma läpi ja juteltua oikeastaan kaikesta mahdollisesta.

Huomenna olisi tarkoitus tankata kropan glykogeenivarastot täyteen, jotta saadaan polkaistua uusi treeniohjelma täydellä teholla alkuun. Rankkaa settiä on luvassa, mutta mä olen totisesti valmis vetämään niin kovaa, kuin vain ikinä pystyn. Koitan tässä alkuvuodesta saada kuvattua treenejä, niin voisin vaikka tuuppailla niitä sitten tuonne youtuben puolelle. Mutta kaikki sitten aikanaan.

Voima olkoon treeneissänne!

- Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti